Rólunk
Rólunk
Rólunk
Ben alapított 2006, A Meixin Optoelectronics Technology Co. Ltd. a hegesztősisakok egyik vezető gyártója lett Kínában. Mindenféle szemvédő terméket szállítunk a hegesztési folyamatokhoz, beleértve a hegesztőszemüveget, fix árnyalatú hegesztősisakot, motoros légtisztító légzésvédőt és szerelvényeket stb.
Mostanáig már a globális piaci részesedés mintegy 20%-ával rendelkezünk, évente több mint 2,000,000 70 XNUMX sisakot gyártunk, és a világ XNUMX+ országának vásárlóit szolgáljuk ki.
körülbelül
Innovatív technológiánk, kiváló minőség és gazdag piaci tapasztalatunk révén nemzetközileg is elismertek bennünket. Büszkén birtokolunk egy független K+F csapat, ahol alkalmazottaink 20%-a technikus, amely lehetővé teszi számunkra a fejlett tudományos kutatást és a folyamatos technológiai innovációt. Mi 30+ független szellemi tulajdonjoggal rendelkezik és termékeink elérték a nemzetközi haladó szintet az iparban.
A hagyományos kereskedelmi gyárakkal ellentétben mi áttörjük a korlátokat az ügyfelek és a gyárak között, és célunk, hogy megkönnyítsük az üzletet, és valóra váltsuk a hegesztősisakokkal kapcsolatos elképzeléseit.
Milyen szolgáltatásokat tudunk nyújtani
Milyen szolgáltatásokat tudunk nyújtani
Gazdag gyártási tapasztalattal, professzionális értékesítési csapattal, komplett formákkal, termék testreszabással, egyablakos szolgáltatással (gyártás a csomagolásig), és egy erős értékesítés utáni csapatunk tökéletes szolgáltatásokat nyújthat.
Minőség-ellenőrzés
Minőség-ellenőrzés
Végezzük a nyersanyagok, félkész termékek és késztermékek minőségellenőrzését, hogy termékeinket ellenőrizzük a magas színvonalú minőség fenntartása érdekében

Forró kategóriák

Minden kategória