Hegesztés nagykereskedelme
Szemüveg – Prémium védelem,
Tömeges kedvezmények

Kína egyik vezető gyártójaként hegesztő biztonsági felszerelés 2006 óta
A Meixin Optoelectronics prémium nagykereskedelmi hegesztőszemüveget kínál
védi a hegesztők szemét.

Szerezze meg a legjobb ár-érték arányt
Üzlet a mexini nagykereskedéssel
Szemüveg hegesztése

A Mexin kedvezményes ömlesztett árakat, gyors szállítást, saját címkézést és egyedi tervezési szolgáltatásokat kínál, hogy maximalizálja a nagykereskedelmi hegesztőszemüveg vásárlásából származó értéket.

Akciós
tömeges árképzés

Gyors
szállítás

Magán
címkézés

szokás
tervezési szolgáltatások

Tekintse meg prémium hegesztőszemüvegeink széles választékát

A Mexin kiváló minőségű hegesztőszemüveget kínál nagykereskedelmi vásárlóknak. Vannak passzív és automatikusan sötétedő védőszemüvegeink 5 és 14 között állítható árnyalattal, valamint speciális védőszemüvegeink köszörüléshez, vágáshoz és egyéb alkalmazásokhoz. Modelljeink közé tartozik a könnyű védőszemüveg állítható fejfedővel az egész napos kényelem érdekében.

LYG-32-110R
LYG-0R-100R
LYG-01-1001
LYG-01-2000
LYG-01-200C

Páratlan minőség
és védelem Mexinnel
Szemüveg hegesztése

Csúcsminőségű optikai szűrőink és tartós lencsebevonataink kristálytiszta látást és kiváló UV/IR védelmet biztosítanak a hegesztőszemüveg tartós teljesítménye érdekében.


Jellemzők

Állítható fejfedő és légáteresztő párnázás az egész napos hegesztési kényelemért és illeszkedésért.


Tanúsítvány

Minden Meixin hegesztőszemüveg tanúsítvánnyal rendelkezik, hogy megfeleljen az ütés- és optikai sugárzás elleni védelemre vonatkozó szigorú ANSI Z87+ és CE biztonsági szabványoknak.


Beszéljen Szakértőnkkel

GYIK

  • Milyen vállalkozásoknak kell nagy mennyiségben vásárolniuk hegesztőszemüveget?
  • Hol lehet nagykereskedésben minőségi hegesztőszemüveget vásárolni?
  • Milyen előnyei vannak a hegesztőszemüveg nagy tételben történő vásárlásának?
  • Mit kell figyelembe venni, ha nagy mennyiségben vásárol hegesztőszemüveget?
  • Milyen típusú hegesztőszemüveget lehet vásárolni nagykereskedelemben?
  • Melyek a legfontosabb szempontok a nagykereskedelmi hegesztőszemüveg kiválasztásánál?
  • Milyen egyedi opciókat kaphatok a nagykereskedelmi hegesztőszemüvegemhez?
  • Milyen gyorsan szállíthatom ki az ömlesztett hegesztőszemüveget?

Szerezze be nagykereskedelmi hegesztőszemüvegét a szakértőktől

Több mint 15 éves tapasztalatával a Mexin az ömlesztett hegesztőszemüvegek megbízható szakértője, amely prémium minőséget, versenyképes árakat, gyors szállítást és kivételes szolgáltatást kínál minden nagykereskedelmi megrendelés esetén.

Milyen vállalkozásoknak kell nagy mennyiségben vásárolniuk hegesztőszemüveget?

Az egyéni védőfelszerelésekre, például a hegesztőszemüvegre elsősorban a hegesztőműhelyek, gyárak, javítóközpontok, építőipari vállalatok és más olyan vállalkozásoknak van szükségük, amelyek hegesztési műveleteket végeznek dolgozóik védelme érdekében. Akár nagy, akár kicsi a vállalkozás, ha hegesztési tevékenységet folytatnak, hegesztőszemüvegre van szükségük, hogy megóvják hegesztőik szem egészségét és biztonságát. A hegesztési munkák mellett egyes fémvágásokhoz, polírozásokhoz stb. is védőszemüveg szükséges. Tehát az ilyen típusú cégek mind alkalmasak hegesztőszemüvegek tömeges vásárlására.

Hol lehet nagykereskedésben minőségi hegesztőszemüveget vásárolni?

Kína vezető hegesztőberendezés-gyártójaként a Mexin nemcsak különféle hegesztőszemüvegeket forgalmaz, hanem támogatja a nagykereskedelmi beszerzést is. A Meixin átfogó hegesztőszemüveg-nagykereskedelmi rendszerrel rendelkezik, ahol az üzleti ügyfelek különféle típusú és méretű hegesztőszemüvegeket rendelhetnek igényeik szerint. CE és ANSI tanúsítvánnyal rendelkező PASSZÍV és ADF automatikus sötétítő és egyéb modelleket kínálunk a magas szintű szemvédelem biztosítása érdekében.

Milyen előnyei vannak a hegesztőszemüveg nagy tételben történő vásárlásának?

A Mexin nagykereskedelmi hegesztőszemüvegének megvásárlása nagyon vonzó árat biztosít, ami minden bizonnyal a legnagyobb előny. A tömeges vásárlások mennyiségi engedményei sokkal alacsonyabbak, mint a kiskereskedelmi árak. Támogatjuk a logók, színek, csomagolás stb. testreszabását is a cég imázsának javítása érdekében. A gyors globális szállítás biztosítja, hogy a termékek időben megérkezzenek. Ha a Meixin-t választja hegesztőszemüveg-beszállítóként, az egyértelmű árelőnyöket, valamint minőségi termékeket és szolgáltatásokat kínál.

Mit kell figyelembe venni, ha nagy mennyiségben vásárol hegesztőszemüveget?

Az ügyfeleknek figyelembe kell venniük tényleges szükségleteiket az ömlesztett hegesztőszemüveg vásárlásakor, például a hegesztők számát és a hegesztési feladatok típusait, a rendelési mennyiségek és modellek meghatározásához. Ezenkívül válasszon olyan beszállítót, amely robusztus minőségű, hogy a termékek megfeleljenek a biztonsági előírásoknak, kiváló optikával és tartóssággal. Először a minták vizsgálata javasolt. A testreszabási igényeket, például a márkaépítést is figyelembe kell venni. Végül állapodjon meg a beszállítóval a beszerzési folyamatról, a szállítási időkről és a teljesítési egyéb feltételekről a zökkenőmentes együttműködés érdekében.

Milyen típusú hegesztőszemüveget lehet vásárolni nagykereskedelemben?

A Mexin hegesztőszemüveg-modellek és típusok széles választékát kínálja, amelyek nagykereskedelmi áron megvásárolhatók. Ide tartoznak a passzív és automatikusan sötétedő védőszemüvegek, a normál hegesztőszemüvegek felhajtható ernyőkkel, a könnyű védőszemüvegek állítható fejfedővel, a speciális vágó- és csiszolószemüvegek és még sok más. Minden CE- és ANSI-tanúsítvánnyal rendelkező védőszemüvegünket nagykereskedelmi forgalomba hozzuk, hogy megfeleljünk minden hegesztési szemvédelemi igénynek.

Melyek a legfontosabb szempontok a nagykereskedelmi hegesztőszemüveg kiválasztásánál?

A fontos tényezők közé tartozik a lencse minősége az optikai tisztaság érdekében, az állítható sötétítő árnyalatok a sokoldalúság érdekében, a könnyű és állítható kialakítás az egész napos viselhetőség és kényelem érdekében, az ütés-/karcállóság a tartósság érdekében, a biztonsági szabványoknak megfelelő tanúsítvány és a versenyképes tömeges ár. A hegesztési feladatok, a környezet és a dolgozói igények figyelembe vétele biztosítja, hogy a megfelelő védőszemüveget válassza.

Milyen egyedi opciókat kaphatok a nagykereskedelmi hegesztőszemüvegemhez?

A Mexin egyedi márkaépítési és tervezési szolgáltatásokat kínál tömeges hegesztőszemüveg-rendelésekkel. Ez magában foglalja a cég nevének, logójának vagy grafikájának elhelyezését a lencséken, szíjakon vagy más alkatrészeken. Személyre szabott csomagolást is tudunk készíteni, és segítséget nyújtunk a márkás használati útmutatók vagy brosúrák elkészítésében, amelyeket a szemüvegéhez mellékelhetünk. Lépjen kapcsolatba értékesítési csapatunkkal, hogy megbeszéljük, hogyan tudjuk személyre szabni tömeges megrendelését.

Milyen gyorsan szállíthatom ki az ömlesztett hegesztőszemüveget?

Egyszerűsített globális szállításunk azt jelenti, hogy gyorsan teljesíti nagykereskedelmi hegesztőszemüveg-rendeléseit. Sürgős rendelések esetén gyorsított gyártást és szállítást biztosítunk. A legtöbb tömeges rendelést napokon belül kiszállítjuk. Stratégiai globális helyeken van raktározásunk, amely lehetővé teszi a gyors szállítást bármely célállomásra. Vegye át a kritikus szemvédő felszerelését, amikor szüksége van rá.

A minőségi beszállítótól származó hegesztőszemüvegek tömeges beszerzése nemcsak a beszerzési költségvetést takarít meg, hanem megóvja az alkalmazottak szem egészségét és javítja a működési hatékonyságot, így minden hegesztőipari vállalkozásnak meg kell fontolnia ezt a befektetést.

Hegesztőszemüvegek nagykereskedelme - Prémium
Védelem, tömeges kedvezmények

A Mexin Optoelectronics 2006 óta Kína egyik vezető hegesztőberendezés-gyártójaként
prémium nagykereskedelmi hegesztőszemüveg a hegesztők szemének védelmére.